preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

Kuappi

Ravintola Kuappi - Maailman Pienin Ravintola

Maailman pienin ravintolamme palvelee kesäisin Iisalmen satamassa, isoveli Olutmestarin naapurissa. Tilaa meillä on kokonaiset 8 m2, josta sali vie 3,6 m2. Asiakaskapasiteettimme on 2+2 eli ravintolasaliimme mahtuu sisälle yhtäaikaa kaksi asiakasta tarjoilijan lisäksi. Kelien tai varusteiden salliessa voimme lisäksi tarjoilla terassille, jonne voimme ottaa samoin kaksi asiakasta.

Suhteellisen pienen pinta-alamme vuoksi, keittiöpalvelu on ulkoistettu Olutmestarille ja sen ruokalistalta voit valita sopivat suuhun pantavat. Meillä on A-oikeudet.

Like Us on FB >>> 
Lissee kuvia tarjolla nuamakirjassa :)

 

Ruokaile Kuapissa

Meillä Kuapissa suat ruokoo A'la Carte-listalta.

Isoveli Ravintola Olutmestari

Ravintola Olutmestari on entinen tulli- ja pakkahuone, joka on rakennettu vuonna 1893. Makasiinirakennus kunnostettiin ravintolakäyttöön 1980-luvulla.

Kaupunki möi kiinteistön vuoden 2009 alussa iisalmelaisille eräkavereille. Ravintoloitsijana toimi Jarmo Mäkäräinen, jolla on ennestään yli 10 vuoden kokemus alalta. Keväällä 2014 ravintoloitsijoiksi siirtyivät Annukka Pirinen ja Sari Ruotsalainen. Kesällä 2021 liiketoiminta siirtyi Santtu Kankkuselle.

Ravintolapalveluja on tarkoitus muuttaa siten että kesätoimintaa tehostetaan. Syksyisin ja talvisin ravintola on avoinna juhla/tilausravintolana, sekä viikonloppuisin kysynnän mukaan. 

Kunnostettuja ylä- ja alakerran kabinetteja voi varata erilaisiin juhla- ja kokoustilaisuuksiin mm. ylioppilasjuhlat, pikkujoulut, muistotilaisuudet, yritysten neuvottelu- ja koulutustilaisuudet. (varusteet: nettiyhteydet, videotykki tv-toiminnolla, fläppitaulu yms.)

 

Tervetuloa Iisalmeen

Ylä-Savossa eletään kahden suomalaiset suurvesistön, Saimaan ja Päijänteen, latvavesillä. Vesistöjen ympäröimä Iisalmi, elinvoimainen savolaiskaupunki, on 58 000 asukkaan Ylä-Savon toiminnallinen keskus. Ihmisen kokoisessa 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien.

Arki-iloa elämänmenoon tuo aito savolainen mentaliteetti: välittömyys, lupsakkuus ja hersyvä huumori - se "pilke silmäkulmassa". Iisalmi on kaupunki, jolla on inhimilliset kasvot ja palvelevat kädet. Iisalmi ja Maailman Pienin Ravintola yhdessä toivottavat Sinut tervetulleeksi Positiivisuuden alkulähteille. 

 
Veikonkatu 1
74100 IISALMI
www.olutmestari.com

Lisätietoja myös: Iisalmen matkailuinfo
Kauppakatu 14, 74100 Iisalmi - www.iisalmi.fi

Kuappi


Powered by CMSimple | Login | Layout Kopio-Raksa 2018